Направи Сам/а: Пиленце и Зајче

80,00 ден

Направи сам/а зајаче и пиленце од мек материјал за сите дечиња. Забавна Велигденска активност.

Задолжителен надзор од родител или старател, содржи ситни делови.

5 на залиха

Опис

Направи сам/а зајаче и пиленце од мек материјал за сите дечиња. Забавна Велигденска активност.

Задолжителен надзор од родител или старател, содржи ситни делови.