Дрвена сложувалка: Патка

140,00 ден

Дрвена сложувалка за најмалите рачиња и за задржување на вниманието и учење нови вештини.

Состав: дрво

Задолжителен надзор од родител или старател.

3 на залиха

Опис

Дрвена сложувалка за најмалите рачиња и за задржување на вниманието и учење нови вештини.

Состав: дрво

Задолжителен надзор од родител или старател.