Велигденска торбичка

150,00 ден

Оваа платнена торбичка во форма на зајче е прекрасна за Велигден за сите дечиња.

Исто така е одлична идеја за подарок во комбинација со некоја од нашите Велигденски книги или аксесоари.

Големина: 20×21.5 cm – без рачките.

3 на залиха

Опис

Оваа платнена торбичка во форма на зајче е прекрасна за Велигден за сите дечиња.

Исто така е одлична идеја за подарок во комбинација со некоја од нашите Велигденски книги или аксесоари.

Големина: 20×21.5 cm – без рачките.