Зајаче со торбичка – Каранфилче

280,00 ден

Најубавите подароци доаѓаат спакувани заедно со најслатките играчки.

Ова зајаче со торбичка е идеалниот подарок за Велигденско или чоколадно јајце кое може да се стави во торбичката.

 

3 на залиха

Опис

Најубавите подароци доаѓаат спакувани заедно со најслатките играчки.

Ова зајаче со торбичка е идеалниот подарок за Велигденско или чоколадно јајце кое може да се стави во торбичката.