Зајаче со торбичка – Жад

280,00 ден

Најубавите подароци доаѓаат спакувани заедно со најслатките играчки.

Ова зајаче со торбичка е идеалниот подарок за Велигденско или чоколадно јајце кое може да се стави во торбичката.

 

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Најубавите подароци доаѓаат спакувани заедно со најслатките играчки.

Ова зајаче со торбичка е идеалниот подарок за Велигденско или чоколадно јајце кое може да се стави во торбичката.