Велигденско венче – Зајачки уши со цветче

190,00 ден

Велигденски аксесоар за најслатките Велигденски фризури: Велигденско венче во форма на зајачки уши со цветче.

5 на залиха

Опис

Велигденски аксесоар за најслатките Велигденски фризури: Велигденско венче во форма на зајачки уши со цветче.