Еклер Џебно Другарче™ | ФАБУЛА™

200,00 ден

Другарчиња, другарчиња, имаме нови другарчиња во нашиот свет на ФАБУЛА™! Ајде да ги запознаеме.

Ова е Еклер, најдоброто другарче на Велигденското Зајаче.

Еклер доаѓа спакувано во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.

3 на залиха

Опис

Другарчиња, другарчиња, имаме нови другарчиња во нашиот свет на ФАБУЛА™! Ајде да ги запознаеме.

Ова е Еклер, најдоброто другарче на Велигденското Зајаче.

Еклер доаѓа спакувано во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.