Животните од фармата

390,00 ден

Разнобојни илустрации и соодветни звуци за вашето детенце да се запознае со сите животни кои може да ги сретне на фармата.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Разнобојни илустрации и соодветни звуци за вашето детенце да се запознае со сите животни кои може да ги сретне на фармата.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 220/255 mm-12 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци