Првиот Претседател

150,00 ден

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

ПРВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ  е сликовница во која на интересен начин е опишан животот на еден од нашите најистакнати војводи и директен учесник во Илинденското востание, Никола Карев.

Автор: Никола Темков
Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2014
Оригинален наслов: Првиот Претседател | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека

1 на залиха

Опис

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

ПРВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ  е сликовница во која на интересен начин е опишан животот на еден од нашите најистакнати војводи и директен учесник во Илинденското востание, Никола Карев.

Автор: Никола Темков
Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2014
Оригинален наслов: Првиот Претседател | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека