Зборовник – ПРВИ ЗБОРОВИ

300,00 ден

Обилен, картонски зборовник за најмалите читатели да ги усвојат основните термини и да се запознаат со работите кои ги опкружуваат…

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Зборовници
Димензии: 205/165 mm-40 страници

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Обилен, картонски зборовник за најмалите читатели да ги усвојат основните термини и да се запознаат со работите кои ги опкружуваат…

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Зборовници
Димензии: 205/165 mm-40 страници