Зборови од куќата

570,00 ден

Интерактивна куќа со многу намени, за вашите најмали! Со помош на малите сликовнички ќе ги совладате сите зборови од куќата, но тоа не е сè. Со спојување на дванаесетте сликовници може да направите сложувалка, да играте меморија и уште неколку забавни игри.

Категорија: Сет
Едиција: Интерактивни кутии
Димензии: 205/240 mm-12 книгички

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Интерактивна куќа со многу намени, за вашите најмали! Со помош на малите сликовнички ќе ги совладате сите зборови од куќата, но тоа не е сè. Со спојување на дванаесетте сликовници може да направите сложувалка, да играте меморија и уште неколку забавни игри.