Флора Џебно Другарче™ | ФАБУЛА™

390,00 ден

Запознајте ја шумската самовила Флора. Флора живее со својата сестричка Руса во волшебната шума.

Флора е чувар на древни магии и тајни, таа е дел од фолклорот за сè магично и мистично. Ако слушате многу внимателно, понекогаш може да се слушне Флора како меша една прекрасна магија за да направи сите цветови да цутат кога е топло, а да не венеат кога е ладно. Ако имате среќа, таа може да ја сподели таа магија со вас!

Рачно изработена, мека, целосно функционална и висока 18 см, Флора е совршена големина за да се вклопи во малите рачиња или да се носи насекаде сместена удобно во џебот.

Комбинирајте ја заедно со нејзината сестричка Руса и братучетката Иви, како и со магичните суштества од волшебната шума, Магичните Змејови и Магичните Еднорози, за едно целосно фантастично доживување!

Флора доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Запознајте ја шумската самовила Флора. Флора живее со својата сестричка Руса во волшебната шума.

Флора е чувар на древни магии и тајни, таа е дел од фолклорот за сè магично и мистично. Ако слушате многу внимателно, понекогаш може да се слушне Флора како меша една прекрасна магија за да направи сите цветови да цутат кога е топло, а да не венеат кога е ладно. Ако имате среќа, таа може да ја сподели таа магија со вас!

Рачно изработена, мека, целосно функционална и висока 18 см, Флора е совршена големина за да се вклопи во малите рачиња или да се носи насекаде сместена удобно во џебот.

Комбинирајте ја заедно со нејзината сестричка Руса и братучетката Иви, како и со магичните суштества од волшебната шума, Магичните Змејови и Магичните Еднорози, за едно целосно фантастично доживување!

Флора доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.