GAMARDE Крема за возрасни со заштитен фактор 50 (100 ml)

1.900,00 ден

Висока заштита од сонце за лице и тело
Gamarde High Protection Sun Fluid SPF50, базиран на 100% минерални филтри и без хемиски филтри, ја штити светлата кожа, за сите типови на сонце. Неговата течна и невидлива текстура не остава бели траги при нанесувањето.

Формулата е од 100% природно потекло и без синтетички конзерванси. Веганска формулација.

Погоден за: деликатна кожа, сите типови кожа

2 на залиха

Опис

Висока заштита од сонце за лице и тело
Gamarde High Protection Sun Fluid SPF50, базиран на 100% минерални филтри и без хемиски филтри, ја штити светлата кожа, за сите типови на сонце. Неговата течна и невидлива текстура не остава бели траги при нанесувањето.

Формулата е од 100% природно потекло и без синтетички конзерванси. Веганска формулација.

Погоден за: деликатна кожа, сите типови кожа