Гасеницата Кики

220,00 ден

Понекогаш децата, а и возрасните потешко склучуваат пријателства. Иако се чини дека не прават ништо погрешно кога ќе ù пристапат на некоја личност со намера да другаруваат. Но, колку и да изгледа обесхрабрувачки кога некој ќе одбие другарство, не постои простор за откажување. Затоа што секој ќе си го најде својот сроден другар во животот.

5 на залиха

Опис

Понекогаш децата, а и возрасните потешко склучуваат пријателства. Иако се чини дека не прават ништо погрешно кога ќе ù пристапат на некоја личност со намера да другаруваат. Но, колку и да изгледа обесхрабрувачки кога некој ќе одбие другарство, не постои простор за откажување. Затоа што секој ќе си го најде својот сроден другар во животот.

Оригинален наслов на книгата : Гасеницата Кики
ИСБН : 978-608-267-538-1
Година на издавање : 2022
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 21
Димензии : 210х210
Корица : мека