Девојчињата можат сè

280,00 ден

Девојчињата ги има во сите форми и бои.

Тие нè воодушевуваат и нè радуваат.

Тие постојано нè изненадуваат.

Девојчињата можат сè,

што и да посакаат – веднаш.

А ако си девојче

…и ти можеш исто – повеќе од еднаш!

Дали сакаш да освоиш врв на некоја планина? Или да возиш пожарникарско возило? Да станеш премиерка на држава? Придружи им се на девојчињата на страниците на оваа книга за да ги видиш неверојатните нешта што тие ги прават секој ден – и откриј што би сакала да правиш ТИ!

Сликовница за сите што имаат сон.

5 на залиха

Опис

Девојчињата ги има во сите форми и бои.

Тие нè воодушевуваат и нè радуваат.

Тие постојано нè изненадуваат.

Девојчињата можат сè,

што и да посакаат – веднаш.

А ако си девојче

…и ти можеш исто – повеќе од еднаш!

Дали сакаш да освоиш врв на некоја планина? Или да возиш пожарникарско возило? Да станеш премиерка на држава? Придружи им се на девојчињата на страниците на оваа книга за да ги видиш неверојатните нешта што тие ги прават секој ден – и откриј што би сакала да правиш ТИ!

Сликовница за сите што имаат сон.

Оригинален наслов на книгата : Girls can do anything
ИСБН : 978-608-259-460-6
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 32
Димензии : 250х275
Корица : мека