Храброста на Гоце

150,00 ден

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

Храброста на Гоце е сликовница во која е опишан дел од животот на Гоце Делчев, во вид на раскази кои опфаќаат една целина.

Автор: Никола Темков , Игор Јовчевски

 

Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2013
Оригинален наслов: Храброста на Гоце | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека

1 на залиха

Опис

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

Храброста на Гоце е сликовница во која е опишан дел од животот на Гоце Делчев, во вид на раскази кои опфаќаат една целина.

Автор: Никола Темков , Игор Јовчевски

 

Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2013
Оригинален наслов: Храброста на Гоце | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека