Велигденска чинија: Среќен Велигден

130,00 ден

Направете ги оброците уште позабавни со нашите чинии со прекрасни Велигденски илустрации.

Материјал: Нерѓосувачки челик

3 на залиха

Опис

Направете ги оброците уште позабавни со нашите чинии со прекрасни Велигденски илустрации.

Материјал: Нерѓосувачки челик