Сам Дома | Книга на Македонски јазик

320,00 ден

Со забавна приказна за читање на глас и волшебни, извонредни илустрации, оваа шармантна адаптација е совршен носталгичен подарок заедно со класиците за семејни празници како Елф и Како Гринч го украде Божиќ.

Осумгодишниот Кевин Мекалистер посака неговото семејство да исчезне. Никогаш не помислил дека ќе му се исполни желбата! Може ли да спречи неколку крадци да влезат во неговата куќа? И дали неговото семејство ќе се врати на време за Божиќ?
Комплетна со провалници, брилијантни замки и среќен крај, оваа сликовница е совршена за љубителите на филмот, родителите и секое дете кое некогаш сонувало да биде само дома. Омилениот, класичен божиќен филм сега е илустрирана книга со приказни за читателите од сите возрасти!

 • Автор: Џон Хјуџес
 • Издавач: Топер
 • Јазик: Македонски
 • Година: 2015
 • Оригинален наслов: Home alone
 • Бр. на страни: 40
 • Димензии: 230х280
 • Корица: мека

19 на залиха

Опис

Со забавна приказна за читање на глас и волшебни, извонредни илустрации, оваа шармантна адаптација е совршен носталгичен подарок заедно со класиците за семејни празници како Елф и Како Гринч го украде Божиќ.

Осумгодишниот Кевин Мекалистер посака неговото семејство да исчезне. Никогаш не помислил дека ќе му се исполни желбата! Може ли да спречи неколку крадци да влезат во неговата куќа? И дали неговото семејство ќе се врати на време за Божиќ?
Комплетна со провалници, брилијантни замки и среќен крај, оваа сликовница е совршена за љубителите на филмот, родителите и секое дете кое некогаш сонувало да биде само дома. Омилениот, класичен божиќен филм сега е илустрирана книга со приказни за читателите од сите возрасти!

 • Автор: Џон Хјуџес
 • Издавач: Топер
 • Јазик: Македонски
 • Година: 2015
 • Оригинален наслов: Home alone
 • Бр. на страни: 40
 • Димензии: 230х280
 • Корица: мека