Како Гринч го Украде Божиќ! (How the Grinch Stole Christmas! – Dr. Seuss)

800,00 ден

Безвременската божиќна класика од Д-р Сеус достапна сега во БЕБЕБОКС! Прочитајте ја оваа омилена приказна за радост, љубов и прифаќање во секое време и насекаде!

„Гринч го мразеше Божиќ! Целата божиќна сезона!
Сега, не прашувај зошто. Никој не ја знае причината…“

Со срце помало за две големини, Гринч е најзлобното суштество што некогаш ќе го сретнете. Го мрази Божиќ и целата празнична сезона. Но, кога ќе направи гаден заговор да го украде Божиќ, го чека големо изненадување!

Со урнебесни рими и прекрасни илустрации, оваа класична сезонска приказна стана омилена со добра причина и ги учи читателите за вистинското значење на Божиќ.

Тип: Мека корица

1 на залиха

Опис

Безвременската божиќна класика од Д-р Сеус достапна сега во БЕБЕБОКС! Прочитајте ја оваа омилена приказна за радост, љубов и прифаќање во секое време и насекаде!

„Гринч го мразеше Божиќ! Целата божиќна сезона!
Сега, не прашувај зошто. Никој не ја знае причината…“

Со срце помало за две големини, Гринч е најзлобното суштество што некогаш ќе го сретнете. Го мрази Божиќ и целата празнична сезона. Но, кога ќе направи гаден заговор да го украде Божиќ, го чека големо изненадување!

Со урнебесни рими и прекрасни илустрации, оваа класична сезонска приказна стана омилена со добра причина и ги учи читателите за вистинското значење на Божиќ.

Тип: Мека корица

За возраст: од 0-5 години
Формат: мек | 56 страници
Димензии: 203 x 280 x 5mm | 240 гр
Датум на објавување 14 декември 2010 г
Издавач: HarperCollins Publishers
Отпечати: Харпер Колинс
Објавува: Сити/Земја Лондон, Обединето Кралство
Јазик: Англиски
Илустрации: двотонски
ISBN13 9780007365548
Бестселер ранг: 398