Сакам да бидам

150,00 ден

Сликовница која е посебна по својата обработка, составена од 10 илустрирани страници со интересен облик, секој лист изработен од пена.

Категорија: Меки книги
Едиција: Облици
Димензии: 120/195 mm – 10 страници, пена

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Сликовница која е посебна по својата обработка, составена од 10 илустрирани страници со интересен облик, секој лист изработен од пена.

Категорија: Меки книги
Едиција: Облици
Димензии: 120/195 mm – 10 страници, пена