Искра Џебно Другарче™ | ФАБУЛА™

390,00 ден

Од Искра се раѓа сонце! А, оваа наша Искра е навистина блескава!

Ако ви треба решение на некој проблем, Искра е вашата девојка. Обично може да ја најдете како се смее и ги забавува своите пријатели со нејзините шеги, нејзиното танцување и нејзината весела облека (која сама ја прави). Искра ја сакаат сите бидејќи таа е многу љубезна. Од нејзината неверојатна способност за решавање проблеми, нејзината љубов да им помага на луѓето и фактот дека има фотографска меморија, Искра е најдоброто другарче кое секое дете може да посака да го има.

Рачно изработена, мека, целосно функционална и висока 18 см, Искра е совршена големина за да се вклопи во малите рачиња или да се носи насекаде сместена удобно во џебот.

Комбинирајте ја заедно со нејзините пријателки Руса и Флора, како и со магичните суштества од волшебната шума, Магичните Змејови и Магичните Еднорози, за едно целосно фантастично доживување!

Искра доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Од Искра се раѓа сонце! А, оваа наша Искра е навистина блескава!

Ако ви треба решение на некој проблем, Искра е вашата девојка. Обично може да ја најдете како се смее и ги забавува своите пријатели со нејзините шеги, нејзиното танцување и нејзината весела облека (која сама ја прави). Искра ја сакаат сите бидејќи таа е многу љубезна. Од нејзината неверојатна способност за решавање проблеми, нејзината љубов да им помага на луѓето и фактот дека има фотографска меморија, Искра е најдоброто другарче кое секое дете може да посака да го има.

Рачно изработена, мека, целосно функционална и висока 18 см, Искра е совршена големина за да се вклопи во малите рачиња или да се носи насекаде сместена удобно во џебот.

Комбинирајте ја заедно со нејзините пријателки Руса и Флора, како и со магичните суштества од волшебната шума, Магичните Змејови и Магичните Еднорози, за едно целосно фантастично доживување!

Искра доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.