Каи и неговиот камион

85,00 ден

Кратки приказни изработени од цврст картон во најнеобични форми како камион, багер и цистерна. Каи и неговиот камион, Бени и неговиот багер и Том и неговата цистерна се насловите од оваа серија.

Категорија: Сликовници
Едиција: Транспорт серија
Димензии: 116/155 mm-10 страни, картон

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Кратки приказни изработени од цврст картон во најнеобични форми како камион, багер и цистерна. Каи и неговиот камион, Бени и неговиот багер и Том и неговата цистерна се насловите од оваа серија.

Категорија: Сликовници
Едиција: Транспорт серија
Димензии: 116/155 mm-10 страни, картон