Размислувај како Леонардо Да Винчи

360,00 ден

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Леонардо да Винчи е патување низ раскажување, активности и игри со кои ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за љубопитност, креативност, техника и перфекција, следејќи ги трагите на најсложениот и полиедричниот генијалец на сите времиња.

5 на залиха

Опис

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Леонардо да Винчи е патување низ раскажување, активности и игри со кои ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за љубопитност, креативност, техника и перфекција, следејќи ги трагите на најсложениот и полиедричниот генијалец на сите времиња.

Оригинален наслов на книгата : Размислувај како Леонардо Да Винчи
ИСБН : 978-608-247-713-8
Година на издавање : 2021
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 96
Димензии : 165х235
Корица : мека