Семафор

490,00 ден

Возилата како такси возилото, автомобилите, велосипедот за пица, камионот за превоз, се користат за превоз на луѓето и производите од едно на друго место. Овие возила се користат според нашите потреби. Тие се многу корисни за нашиот секојдневен живот.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 365/300 mm-10 страници/ картонска корица и страници, модул за светло и модул за звук

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Возилата како такси возилото, автомобилите, велосипедот за пица, камионот за превоз, се користат за превоз на луѓето и производите од едно на друго место. Овие возила се користат според нашите потреби. Тие се многу корисни за нашиот секојдневен живот.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 365/300 mm-10 страници/ картонска корица и страници, модул за светло и модул за звук