Малата црвена кокошка

315,00 ден

Запознајте се со сите животни од фармата преку оваа интересна приказна. Преку звучниот модул, вашето дете може да го слушне текстот од секоја страница и самостојно да ужива во приказната.

Категорија: Звучна бајка
Едиција: книга со звук
Димензии: 195/185 mm-10 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Запознајте се со сите животни од фармата преку оваа интересна приказна. Преку звучниот модул, вашето дете може да го слушне текстот од секоја страница и самостојно да ужива во приказната.

Категорија: Звучна бајка
Едиција: книга со звук
Димензии: 195/185 mm-10 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци