Црвенкапа – Звучна сликовница

550,00 ден

Прекрасна приказна, проследена со фантастични илустрации. Со помош на звучниот модул вашето дете може да го слушне текстот од сликовницата, страница по страница, на македонски и на англиски јазик. Забава за сите дечиња, но и одлично за почетно учење на англискиот јазик!

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Прекрасна приказна, проследена со фантастични илустрации. Со помош на звучниот модул вашето дете може да го слушне текстот од сликовницата, страница по страница, на македонски и на англиски јазик. Забава за сите дечиња, но и одлично за почетно учење на англискиот јазик!

Категорија: Звучна бајка на два јазика
Едиција: Мојата голема звучна сликовница
Димензии: 280/290 mm-12 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци