Малиот мудар волк

400,00 ден

Малиот Мудар Волк по цели денови чита дебели книги, ги проучува ѕвездите, учи – и знае сè! Толку е зафатен што нема време да се дружи со другите животни. Но, еден ден Малиот Мудар Волк ќе тргне на долг и тежок пат и ќе научи нешто ново – само со помош на љубезноста, знаењето ја достигнува својата највисока вредност.

Прекрасно раскажана и вешто илустрирана, оваа приказна нè потсетува дека секој е единствен и добар во нешто, но само заедно можеме да оствариме сè.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Малиот Мудар Волк по цели денови чита дебели книги, ги проучува ѕвездите, учи – и знае сè! Толку е зафатен што нема време да се дружи со другите животни. Но, еден ден Малиот Мудар Волк ќе тргне на долг и тежок пат и ќе научи нешто ново – само со помош на љубезноста, знаењето ја достигнува својата највисока вредност.

Прекрасно раскажана и вешто илустрирана, оваа приказна нè потсетува дека секој е единствен и добар во нешто, но само заедно можеме да оствариме сè.

Автор: Гијс ван дер Хамен
Издавач: Артконект | Јазик: Македонски | Година: 2022
Оригинален наслов: Kleine Wijze Wolf / Gijs van der Hammen | Бр. на страни: 38 | Димензии: 29 x 24 cm | Корица: тврда