LONG LIVE BOYHOOD! – БАНЕР НА ПЛАТНО

450,00 ден

Најубавиот подарок за сите палави момчиња, засекогаш!

Ова едноставно, стилско и забавно висечко знаменце е совршено за вашиот ѕиден простор во вашиот дом, канцеларија или детска соба. Направен од висококвалитетна природна ткаенина. Готовото парче е уникатно и убаво со одличен винтиџ изглед.

Забелешка: Секој банер се изработува рачно по нарачка, може да има варијации во буквите при секој печат.

Спецификации:

Материјал: природно платно, 100% памук.

Големина: А4 (210mm x 297mm)

Опис

Најубавиот подарок за сите палави момчиња, засекогаш!

Ова едноставно, стилско и забавно висечко знаменце е совршено за вашиот ѕиден простор во вашиот дом, канцеларија или детска соба. Направен од висококвалитетна природна ткаенина. Готовото парче е уникатно и убаво со одличен винтиџ изглед.

Забелешка: Секој банер се изработува рачно по нарачка, може да има варијации во буквите при секој печат.

Сошиен, нацртан и екранизиран рачно на природно платно од 100% памук!

Спецификации:

Материјал: природно платно, 100% памук.

Големина: А4 (210mm x 297mm)