Новогодишен Украс – Самовилата Луна

380,00 ден

Магичен новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со Самовилата Луна и нејзините сестрички Микси и Магнолија, соберете го цел сет и измислете ја вашата единствена новогодишна магична бајка.

Материјал: керамика и дрво.

1 на залиха

Опис

Магичен новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со Самовилата Луна и нејзините сестрички Микси и Магнолија, соберете го цел сет и измислете ја вашата единствена новогодишна магична бајка.

Материјал: керамика и дрво.