Магични Змејови | ФАБУЛА™

500,00 ден

Кутија со Магични Змејови со 3 дрвени фигури.

Комбинирај ги со Магичните Еднорози за уште поволшебна игра.

Кутијата е со димензии 12,5 x 8,1 x 6,4 cm кога е преклопена.

Направено од дрво/хартија со сертификат FSC (мин. 95%)
Направено од рециклиран материјал (мин. 80%)
Направено од обновлив материјал (мин. 95%)
Направени од лесно рециклирани материјали (стакло, алуминиум, челик или производи од железо со содржина >= 95%)
Мешавина од горенаведеното (поединечно проценето од одделот за одржливост)

3 на залиха

Опис

Кутија со Магични Змејови со 3 дрвени фигури.

Комбинирај ги со Магичните Еднорози за уште поволшебна игра.

Кутијата е со димензии 12,5 x 8,1 x 6,4 cm кога е преклопена.

Направено од дрво/хартија со сертификат FSC (мин. 95%)
Направено од рециклиран материјал (мин. 80%)
Направено од обновлив материјал (мин. 95%)
Направени од лесно рециклирани материјали (стакло, алуминиум, челик или производи од железо со содржина >= 95%)
Мешавина од горенаведеното (поединечно проценето од одделот за одржливост)