Мама

690,00 ден

Мама.

 

Еден од првите зборови на светот.

Единствено име, што го носат милијарда жени.

Еден збор што искажува љубов, нежност, поврзаност,

а некогаш и празнина.

Има толку мајки колку што има деца.

Сепак, на сите континенти,

кога ќе го земат своето бебе в раце,

сите мајки си личат.

5 на залиха

Опис

Мама.

 

Еден од првите зборови на светот.

Единствено име, што го носат милијарда жени.

Еден збор што искажува љубов, нежност, поврзаност,

а некогаш и празнина.

Има толку мајки колку што има деца.

Сепак, на сите континенти,

кога ќе го земат своето бебе в раце,

сите мајки си личат.

 

Оригинален наслов на книгата : Maman
ИСБН : 978-608-259-346-3
Година на издавање : 2019
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 72
Димензии : 238х308
Корица : тврда