IVELSO ДРВЕНИ ПЛОЧКИ СО МЕСЕЦИ

450,00 ден

Плочките за обележување на развојот на Вашето бебе може да се користат за да се забележат важните настани во животот на бебето: од денот на раѓањето на Вашето бебе се до првиот роденден. Совршени за најслатките спомени од најубавиот период во Вашиот живот.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Плочките за обележување на развојот на Вашето бебе може да се користат за да се забележат важните настани во животот на бебето: од денот на раѓањето на Вашето бебе се до првиот роденден. Совршени за најслатките спомени од најубавиот период во Вашиот живот.