Подвижно сафари

280,00 ден

Придружете се на Алек низ ова неверојатно патување низ дивината. Подвижни изненадувања на секоја страница.

3 на залиха

Опис

Придружете се на Алек низ ова неверојатно патување низ дивината. Подвижни изненадувања на секоја страница.

Категорија: 3Д Сликовница
Едиција:
Димензии: 205/205 mm- 8 стр.;тврд повез и илустрации во боја