Мравката Тони

220,00 ден

Има дечиња вредни и дружељубиви како мравки, но едноставно не се толку вешти во спортување или во друг тип натпреварување. Оваа приказна е вистинска „показна вежба“ на најпознатата максима на основоположникот на модерните Олимписки игри – Пјер де Кубертен: „Не е важно да се победи, важно е да се учествува!“ Никој не треба да се разочарува ако во нешто не е вешт како другите, зашто, пак, во нешто друго – сигурно е вистински махер!

5 на залиха

Опис

Има дечиња вредни и дружељубиви како мравки, но едноставно не се толку вешти во спортување или во друг тип натпреварување. Оваа приказна е вистинска „показна вежба“ на најпознатата максима на основоположникот на модерните Олимписки игри – Пјер де Кубертен: „Не е важно да се победи, важно е да се учествува!“ Никој не треба да се разочарува ако во нешто не е вешт како другите, зашто, пак, во нешто друго – сигурно е вистински махер!

Оригинален наслов на книгата : Мравката Тони
ИСБН : 978-608-267-536-7
Година на издавање : 2022
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 21
Димензии : 210х210
Корица : мека