Мојот татко

130,00 ден

Топла книгичка за дечиња, која им помага да ги разберат сите прекрасни и неповторливи аспекти на врската меѓу таткото и детето. Симпатичните илустации и едноставните реченици ја прават оваа книга идеална и лесно разбирлива за вашите деца.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Топла книгичка за дечиња, која им помага да ги разберат сите прекрасни и неповторливи аспекти на врската меѓу таткото и детето. Симпатичните илустации и едноставните реченици ја прават оваа книга идеална и лесно разбирлива за вашите деца.