Новогодишен Украс – Куклата Ноли

280,00 ден

Магичен новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со кукличката Ноли. Таа живее во магичната самовилска куќарка заедно со нејзините заштитнички самовилите Луна, Микси и Магнолија. Собери ги сите и направи ја твојата магична новогодишна бајка.

Материјал: Текстил

3 на залиха

Опис

Магичен новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со кукличката Ноли. Таа живее во магичната самовилска куќарка заедно со нејзините заштитнички самовилите Луна, Микси и Магнолија. Собери ги сите и направи ја твојата магична новогодишна бајка.

Материјал: Текстил