Осаменото дрво

170,00 ден

Еднаш, многу, многу одамна, пред милиони, милиони години, кога се создавал

светот, кога се појавиле првата светлина и првиот зрак, кога се создале сите планети, комети, големи и мали ѕвезди и соѕвездија, на една малечка планета никнало едно дрво.Тоа дрво било толку големо што ја зафаќало целата планета.

5 на залиха

Опис

Еднаш, многу, многу одамна, пред милиони, милиони години, кога се создавал

светот, кога се појавиле првата светлина и првиот зрак, кога се создале сите планети, комети, големи и мали ѕвезди и соѕвездија, на една малечка планета никнало едно дрво.Тоа дрво било толку големо што ја зафаќало целата планета.

Оригинален наслов на книгата : Осаменото дрво
ИСБН : 978-608-267-473-5
Година на издавање : 2022
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 31
Димензии : 210х210
Корица : мека