Peep-through Bible Stories The Nativity | Рождество Христово

375,00 ден

Совршената приказна за Бадниковата вечер со најмилите.

Класичната библиска приказна прераскажана во оваа уникатна книга со исечоци и прозорчиња за ѕиркање од страна во страна. Светли и шарени илустрации за поттикнување на љубопитноста на малите читатели. Забавниот и едноставен текст ја прави оваа книга одличен прв вовед во библиските приказни и приказната за Рождеството Христово.

Следете ги овчарите, мудреците и ангелите до шталата во Витлеем за да дознаете сè за Рождеството Христово.

 

 

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Совршената приказна за Бадниковата вечер со најмилите.

Класичната библиска приказна прераскажана во оваа уникатна книга со исечоци и прозорчиња за ѕиркање од страна во страна. Светли и шарени илустрации за поттикнување на љубопитноста на малите читатели. Забавниот и едноставен текст ја прави оваа книга одличен прв вовед во библиските приказни и приказната за Рождеството Христово.

Следете ги овчарите, мудреците и ангелите до шталата во Витлеем за да дознаете сè за Рождеството Христово.

Корица: Board Book (дебел картон)

Страници: 10

Димензии: 19×22 cm

Јазик: Англиски

Издавач: Autumn Publishing – UK