Peppa Pig: Christmas Little Library – Пепа Прасе: Божиќна Библиотека

1.420,00 ден

Совршена колекција на божиќни книги за малите читатели од омилениот лик Пепа Прасе сега достапна во БЕБЕБОКС!

Придружете се на Пепа и пријателите додека тие помагаат да се спасат ирвасите на Дедо Мраз, да испечат празнични колачиња и да си играат во снегот! Оваа колекција е претставена во кутија, идеален божиќен подарок. Откако ќе завршите со читање, задниот дел од четирите книги се прави во форма на сложувалка!

Со четири сосема нови приказни, оваа мини збирка книги е совршена за најголемите обожаватели на Пепа.

2 на залиха (достапни за пред-нарачка)

Достапно за испорака после: декември 15, 2022!

Опис

Совршена колекција на божиќни книги за малите читатели од омилениот лик Пепа Прасе сега достапна во БЕБЕБОКС!

Придружете се на Пепа и пријателите додека тие помагаат да се спасат ирвасите на Дедо Мраз, да испечат празнични колачиња и да си играат во снегот! Оваа колекција е претставена во кутија, идеален божиќен подарок. Откако ќе завршите со читање, задниот дел од четирите книги се прави во форма на сложувалка!

Со четири сосема нови приказни, оваа мини збирка книги е совршена за најголемите обожаватели на Пепа.

 

Формат: книга со тврда и дебела корица | 48 страници
Димензии 94 x 99 x 51mm | 340 гр
Датум на објавување 06 октомври 2022 година
Издавач: Penguin Random House Children’s Обединетото Кралство
Отпечаток: Ladybird
Објавува: Сити/Земја: Лондон, Обединето Кралство
Јазик: Англиски
ISBN13 9780241554623