Зајачето Питер кошничка за јајца

120,00 ден

Кошничка за јајца со Зајачето Питер. Комбинирајте ја со една од книгите на Беатрикс Потер за Зајачето Питер за да направите совршен Велигденски подарок.

8 на залиха

Опис

Кошничка за јајца со Зајачето Питер. Комбинирајте ја со една од книгите на Беатрикс Потер за Зајачето Питер за да направите совршен Велигденски подарок.

Материјал: чоја