Зајачето Питер

550,00 ден

Оваа мека играчка „Зајачето Питер“ (Peter Rabbit) е направена од прекрасно мека ткаенина и е облечена во облека точно како што е илустрирано од Беатрикс Потер, со неговата автентична сина јакна. Зајачето Питер е дел од многу саканите ликови од книгите на Беатрикс Потер и оваа квалитетна и автентична мека играчка сигурно ќе биде обожавана од Вашето дете уште многу години.

Комбинирајте го зајачето со некој од следните производи од овој серијал за најмагичен Велигденски подарок: Книга, Налепници, Корпа.

Површинскo перење и погодна од 3+ години. Оваа ставка е означена со CE.

Висина: 20 цм
Препорачана возраст: +3 Години
Перење: 30°C
Материјал: текстил
Полнење: Рециклиран полиестер

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Оваа мека играчка „Зајачето Питер“ (Peter Rabbit) е направена од прекрасно мека ткаенина и е облечена во облека точно како што е илустрирано од Беатрикс Потер, со неговата автентична сина јакна. Зајачето Питер е дел од многу саканите ликови од книгите на Беатрикс Потер и оваа квалитетна и автентична мека играчка сигурно ќе биде обожавана од Вашето дете уште многу години.

Комбинирајте го зајачето со некој од следните производи од овој серијал за најмагичен Велигденски подарок: Книга, Налепници, Корпа.

Површинскo перење и погодна од 3+ години. Оваа ставка е означена со CE.

Висина: 20 цм
Препорачана возраст: +3 Години
Перење: 30°C
Материјал: текстил
Полнење: Рециклиран полиестер