Зајачето Питер стикери

120,00 ден

Најслатките стикери за најубавите Велигденски јајца или можеби за бескрајна игра дома.

Овие лепенки со Зајачето Питер комбинирајте ги со истоимената книга за најволшебните празници.

Еден сет содржи 20 различни налепници со ликовите од книгите на Беатрикс Потер.

5 на залиха

Опис

Најслатките стикери за најубавите Велигденски јајца или можеби за бескрајна игра дома.

Овие лепенки со Зајачето Питер комбинирајте ги со истоимената книга за најволшебните празници.

Еден сет содржи 20 различни налепници со ликовите од книгите на Беатрикс Потер.