Дрвена сложувалка: Миленичиња

120,00 ден

Дрвена сложувалка за најмалите рачиња и за задржување на вниманието и учење нови вештини.

Состав: дрво

Задолжителен надзор од родител или старател.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Дрвена сложувалка за најмалите рачиња и за задржување на вниманието и учење нови вештини.

Состав: дрво

Задолжителен надзор од родител или старател.