Пиринскиот Цар

150,00 ден

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

ПИРИНСКИОТ ЦАР е сликовница во која на интересен начин е опишан животот на еден од нашите најистакнати војводи од Илинденскиот период, Јане Сандански.

Автор: Никола Темков, Игор Јовчевски
Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2014
Оригинален наслов: Пиринскиот Цар | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека

1 на залиха

Опис

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

ПИРИНСКИОТ ЦАР е сликовница во која на интересен начин е опишан животот на еден од нашите најистакнати војводи од Илинденскиот период, Јане Сандански.

Автор: Никола Темков, Игор Јовчевски
Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2014
Оригинален наслов: Пиринскиот Цар | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека