Те молам гушни ме

450,00 ден

Дали знаете кој е најдобриот начин да имате убав ден?

Можеби со гушкање?

Децата над 3 години ќе уживаат во оваа топла и хумористична приказна за тоа како едно гушкање може да промени многу во нашите животи.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Дали знаете кој е најдобриот начин да имате убав ден?

Можеби со гушкање?

Децата над 3 години ќе уживаат во оваа топла и хумористична приказна за тоа како едно гушкање може да промени многу во нашите животи.

Автор: Пшемислав Вехтеровиќ
Издавач: Прозарт Паблишинг | Јазик: Македонски | Година: 2022
Оригинален наслов: Proszę mnie przytulić | Бр. на страни: 36 | Димензии: 23 | Корица: тврда