Pottiagogo | Пренослив преклоплив нокшир Pebble Grey

1.700,00 ден

Учиме да одиме во тоалет со помалку стрес со помош на преносливото преклопливо нокширче од Pottiagogo!

Во пакетот се вклучени едно Pottiagogo преносливо и преклопливо нокширче за патување и две кесички за еднократна употреба.

Уникатен механизам за отворање со движење со една рака што го отвора нокширчето за неколку секунди.
Исправена безбедносна брава за држење на нокширот во положбата и спречување на негово ненадејно собирање.
Реално ергономски обликувано седиште за олеснување на преминот во тоалетна школка.

Лесен за носење, пренослив и компактен.
Без BPA и 100% може да се рециклира.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Учиме да одиме во тоалет со помалку стрес со помош на преносливото преклопливо нокширче од Pottiagogo!

Во пакетот се вклучени едно Pottiagogo преносливо и преклопливо нокширче за патување и две кесички за еднократна употреба.

Уникатен механизам за отворање со движење со една рака што го отвора нокширчето за неколку секунди.
Исправена безбедносна брава за држење на нокширот во положбата и спречување на негово ненадејно собирање.
Реално ергономски обликувано седиште за олеснување на преминот во тоалетна школка.

Лесен за носење, пренослив и компактен.
Без BPA и 100% може да се рециклира.

Дополнителни информации

Боја

Розева, Сина

Големина

XS, S, M, L, XL