ПОКАНА ЗА РОДЕНДЕН – ЏУНГЛА

150,00 ден

НАПОМЕНА: Печатењето не е вклучено во овој вид на дигитален производ! Тоа значи дека го купувате само дизајнот и потоа го печатете сами. Не е дозволено препродажба на овој производ!

Среќен роденден! 🎉 Овој прекрасен дизајн во стилот на џунгла е одличен за најголемата роденденска авантура на вашето детенце. Податоците си ги пополнувате со пенкало.
Со купување на овој производ добивате документ кој го содржи дизајнот, подготвен за печатење на 4 покани на еден лист во А4 формат.

Дизајнот го добивате на Вашата email адреса откако ќе ја извршите уплатата.

 

 

Опис

НАПОМЕНА: Печатењето не е вклучено во овој вид на дигитален производ! Тоа значи дека го купувате само дизајнот и потоа го печатете сами. Не е дозволено препродажба на овој производ!

Среќен роденден! 🎉 Овој прекрасен дизајн во стилот на џунгла е одличен за најголемата роденденска авантура на вашето детенце. Податоците си ги пополнувате со пенкало.
Со купување на овој производ добивате документ кој го содржи дизајнот, подготвен за печатење на 4 покани на еден лист во А4 формат.

Дизајнот го добивате на Вашата email адреса откако ќе ја извршите уплатата.