Венец од Ирваси – IVELSO

500,00 ден

Украсете го домот со овој шармантен новогодишен венец од дрвени ирваси. Оваа убава декорација изгледа прекрасно во секое ќоше од вашиот дом: како декорација на полиците со новогодишни книги или пак на новогодишната елка – изборот е Ваш!

Рачна изработка во Македонија, производ од нашите драги соработници ИВЕЛСО.
Период на изработка 1-2 денови.

Материјал: дрво.

Опис

Украсете го домот со овој шармантен новогодишен венец од дрвени ирваси. Оваа убава декорација изгледа прекрасно во секое ќоше од вашиот дом: како декорација на полиците со новогодишни книги или пак на новогодишната елка – изборот е Ваш!

Рачна изработка во Македонија, производ од нашите драги соработници ИВЕЛСО.
Период на изработка 1-2 денови.

Материјал: дрво.