Новогодишно Венче – Црвена

150,00 ден

Оваа празнична сезона ги имаме најслатките аксесоари за најслатките девојчиња: новогодишно венче во форма на еленче во црвена боја.

Материјал: метал и текстил

6 на залиха

Опис

Оваа празнична сезона ги имаме најслатките аксесоари за најслатките девојчиња: новогодишно венче во форма на еленче во црвена боја.

Материјал: метал и текстил