Руса Џебно Другарче™ | ФАБУЛА™

390,00 ден

Запознајте ја веселата самовила Руса. Таа е тука за да направи една голема ФАБУЛАстична забава!

Руса не сака ништо повеќе од остварување на желбите на сите деца. Руса е највеселата самовила и, со капата за забава, таа е подготвена да го прослави вашиот посебен ден. Руса е најсреќна кога помага да го прослави специјалниот ден на едно малечко.

Рачно изработена, мека, целосно функционална и висока 18 см, Руса е совршена големина за да се вклопи во малите рачиња или да се носи насекаде сместена удобно во џебот.

Комбинирајте ја заедно со нејзината сестричка Флора и братучетката Иви, како и со магичните суштества од волшебната шума, Магичните Змејови и Магичните Еднорози, за едно целосно фантастично доживување!

Руса доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Запознајте ја веселата самовила Руса. Таа е тука за да направи една голема ФАБУЛАстична забава!

Руса не сака ништо повеќе од остварување на желбите на сите деца. Руса е највеселата самовила и, со капата за забава, таа е подготвена да го прослави вашиот посебен ден. Руса е најсреќна кога помага да го прослави специјалниот ден на едно малечко.

Рачно изработена, мека, целосно функционална и висока 18 см, Руса е совршена големина за да се вклопи во малите рачиња или да се носи насекаде сместена удобно во џебот.

Комбинирајте ја заедно со нејзината сестричка Флора и братучетката Иви, како и со магичните суштества од волшебната шума, Магичните Змејови и Магичните Еднорози, за едно целосно фантастично доживување!

Руса доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.